To Do List înainte de Facultate + Noul membru al familiei

septembrie 28, 2016




      N-am mai postat de ceva vreme pentru că am vrut să îmi fac puțină ordine în lucruri, de astfel, nici n-am apucat să mai citesc cine știe ce. Am început Portretul lui Dorian Gray, dar lecturarea merge destul de greu.

      Mi-am propus ca înainte să înceapă cel de-al doilea an de chin  zile minunate și nopți pline, să îmi fac o listă cu diferite chestiuțe pe care ar trebui să le fac ca să mai scap de ele, cel puțin în primele săptămâni de facultate. Cel puțin asta aveam în plan, dar...

      După cum se poate observa nu prea am reușit să fac prea multe, dar cred că o să îmi fie mult mai ușor să le termin când o să încep facultatea și o să ies mai mult din casă (în fiecare zi).





      Ce am mai reușit să îmi cumpar sunt cateva lucrușoare de body care sau make-up după care am înnebunit în ultima vreme.

      Combinația de unt de corp (pe care îl folosesc la orice - loțiune de corp + față, tratament pentru păr, demachiant etc) face ca spray-ul de corp de la Avon (care nu prea își păstrează mirosul) să țină ceva mai mult și asta mă bucură; plus că untul nu are nici un miros și nu lasă pielea unsuroasă absorbindu-se imediat.

      Cu rujurile am avut o obsesie, am în jur de 6 și mi-am mai comandat două care trebuie să ajungă în orice clipă - mate. O să încerc să le folosesc mai des, pentru ca momentan sunt aproape noi.

      Recomand parfumurile de la Zara, dar din păcate după un timp (1-2 ore cred) nu se mai simte mirosul decât dacă te apropi mult de persoana respectivă, cel puțin așa mi s-a părut mie.


   


      Ce îmi mai aduc aminte cu drag și sper să mă gândesc mereu la asta, este vacanța de vară, în care am reușit să merg de două ori la mare și o dată la munte. Yeey! Sper ca vara viitoare să fac ceva mai special pentru că mi-am pus în gând să aspir la chestii mai ”înalte”, poate reușim să vizităm și o țară străină.

      Și culesul de prune este destul de interesant :)) Antrenant.








      Și ultimul lucru pe care vreau să il prezint, momentan, este noul nostru membru al familiei. O cheamă Luna și am salvat-o de la țară, unde risca să nu aibă o viață chiar atât de fericită, iar eu simțeam nevoia de o schimbare asupra casei și familiei mele. Avea 5 săptămâni, acum are zece. Este foarte năzdrăvană, uneori malefică, dar nu prea ai cum să te superi pe ea. Am noroc cu prietenul meu care mă ajută foarte mult cu ea - like it's our little baby. 





      Sper să aveți un an minunat și fără prea multă bătaie de cap și sperăm să scăpăm cât mai repede pentru a da, evident, în ceva mai rău :)) Neaaah, glumesc.
      Să vă bucurați de toamna și toate cele bune ♥

You Might Also Like

27 comentarii

  1. Oo, ce drăgălașă e Luna!
    Așa de rău e la facultate? :)) Eu chiar mâine îmi car jumătate din casă la București, fiind în anul I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este rau, doar ca majoritatea oamenilor sunt foarte rai.
      Sper sa ne intalnim pe aici!

      Ștergere
  2. Să vă trăiască miţuna! Şi să vă înveselească sufletele şi casa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ochi frumoşi are Luna...cred ca vei incepe facultatea in forta :)). Succeees!

    RăspundețiȘtergere
  4. sper să bifezi ca foarte bine realizate toate câte mai sunt pe listă !
    este tare drăgălaşă pisicuţa !
    mult succes - să ai un an bun la facultate !
    cu drag, îţi doresc şi multă sănătate !

    RăspundețiȘtergere
  5. să te bucuri de pisicuță, și eu am una! :) să ai un an ușor cu muuuulte reușite.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce draguta e pisicuta. Si eu am un motanel.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, foarte interesant si antrenant culesul prunelor. Sa vezi ce frumos e cand dormi 2-3 ore pe noapte (caci ai prune de adunat) si apoi iti pierzi juma' de zi, cu prajina-n mana (nu d'aia folosita la olimpiade), dand ca bezmeticul in prune, ca sa cada, sa faca a ta familie tuica, din care tu, ca sa fie totul frumos, nu bei, ca nu-ti place. E pur si simplu mirific. Ave, taranii romani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac prunele uscate asa ca a meritat sa stau sa culeg si nu a fost chiar atat de macabru ca la tine :)) A fost okay.

      Ștergere
  8. Cred că aproape toată lume a spus asta în comentarii, dar ce drăguţăăă e pisicaaaa. asdfghjk3oejfwo

    Să ai un an bun!!

    RăspundețiȘtergere
  9. ahhh ce scumpa e! Sa va aduca multa fericire si tone de zambete :)) Pupici si in an prosper de facultate! Liuba x

    RăspundețiȘtergere
  10. Omgg, cât de simpaticăăă e! <3 Oioioi, de când tânjesc și eu după paletuța aia de farduri, dar o să mi-o iau într-o zi! :)) Cât despre parfumurile de la Zara, chiar ieri am fost pe acolo și le-am testat pe majoritatea și au fost 2 care mi-au plăcut la nebuniee, dar am auzit și eu că nu țin prea mult, așa că am decis să nu mi le iau. Și totuși, încă îmi stă gândul la ele. :))

    Să ai un an plin de spor! *.*

    RăspundețiȘtergere
  11. Mult spor la a îndeplini tot ce ți-ai propus!

    Luna e așa de drăgălașă, cred că i se potrivește numele.

    Mult spor și la facultate! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Scuză-mi întârzierea!!

    Acel to do list e o idee minunată, mai ales pentru persoanele uituce (cum sunt eu, haha), dar am trecut peste asta, mama mi-a zis să încerc să-mi tipăresc în minte ce am de făcut şi aşa va ieşi totul mai bine şi... îmi şi antrenez memoria. :D

    Pisica e... oh, e atât de drăguțăă! Îmi plac ochii aceia, sunt aşa speciali şi blănițaa, e atât de aweee! Chiar astăzi am văzut o pisică atât de adorabilă! I-am făcut şi poză, să văd unde ți-aş putea-o trimite, dacă vrei. :)

    Mult succes în continuare la facultate! Îți doresc numai bine şi spor la citit! Te îmbrățişez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am un placaj pe birou, rezemat de perete, unde imi pun toate foitele cu chestii pe care trebuie sa le tin minte. Este foarte util!!!
      Ai facebook-ul meu acolo ^^
      Pupici ♥♥♥

      Ștergere
  13. Ce fain articolul! Și eu m-am apucat de "Portretul lui Dorian Gray" acum ceva timp și merge și la mine greu lectura. Succes în noul an! (Cam târziu, dar tot ai nevoie de succes, nu?)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mereu avem nevoie de succes.
      Astept un link la recenzie, eu nu am putut sa o termin :))

      Ștergere
  14. Am auzit despre Portertul lui Dorian Grey. Nu am citit-o inca, dar e pe lista to read.

    RăspundețiȘtergere
  15. cat de scumpa e Luna si numele e foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
  16. Iubesc pisicile *chiar dacă ele nu prea mă plac*! Am o pisică ce mereu îmi îmbunătățește ziua, cred că și pentru tine e la fel <3

    RăspundețiȘtergere