Bookfest întârziat + Cărți noi + Sesiune

iunie 26, 2016


    Mai am un singur examen (din 7) și am decis să intru puțin pe blog, doar ce se poate întâmpla!? "Să stai ore să citesti postările persoanelor pe care le urmărești?" Nu regret nimic!

    Am început cu cea mai rea parte din titlu și anume sesiunea, iar dacă tu încă nu ai ajuns acolo profită de timpul ramas. Pentru cei de liceu, sesiunea este un fel de bac la 5,6,7 materii la care poți învăța doar cu o zi-două, poate chiar o săptămână maxim înainte - pentru fiecare examen o carte întreagă minim.
    Echivalentul sesiunii pentru cei de generală sunt tezele, dar de un milion de ori mai grele.
    M-am plâns destul. Urmează partea fericită, oarecum.


    Am reușit să ajung la Bookfest, mi-a părut totuși rău că nu am rămas până la lansarea câtorva cărți de care eram chiar curioasă. N-a fost timp.
 Prețurile m-au dezamăgit cumplit, mă asteptam să fiu dată pe spate de evenimentul ăsta și să plec acasă cu un munte de cărti (că tot era concursul ala la nu știu ce editură - sunt crioasă cine a câștigat). Nu a fost așa și am observat că nu sunt singura care se plângea de asta. Majoritatea cărților le puteai găsi pe site-uri la prețuri cu 1 poate 2 lei mai mult,
    Am reușit totuși să îmi iau câteva din care nu am citit nimic, ca de... Cel puțin o să am ce face după sesiune.




    Voi ce planuri aveți pentru vacanța asta?

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Mult succes la sesiune ! Ai nevoie! :)
    Aşa sunt şi bookfesturile astea- doar reclama e de ele. Am participat şi eu odată şi tot aşa a fost, preţuri foarte ridicate, în comparaţie cu ce mă aşteptam eu! :))

    RăspundețiȘtergere