Despre mine


    Este incredibil de greu să realizezi o pagină de genul ăsta pentru că niciodată nu termini prin a fi mulțumit de ea, mereu vrei să spui ceva mai mult sau mai puțin, să formulezi altfel. Încerci să creezi un autoportret pe care să-l placă toată lumea fară să-ți dai seama, pe moment, că nu vei putea realiza asta niciodată. 


    Bună!

    Mă numesc Mădălina Mihaela și sunt din București. Am 19 de ani, iar în urmă cu 3 ani m-am decis să încep să scriu despre cărțile pe care le citesc și nu numai. 
    Scrisul este obsesia mea (desenul și muzica, de asemenea). De mică am încercat să dobândesc cât mai multe calități ca într-un final să nu fiu sigură ce drum să aleg, fără să știu la ce mă pricep cel mai bine și ce o sa fac în viața asta ca să nu regret mai târziu. Am urmat cursuri de dansuri, școli de muzică, liceu de desen, ca să ajung la Universitatea de Arhitecutră, urmând ca în 5 ani să devin un arhitect de interior. Într-un final am realizat că ăsta este visul meu și asta vreau să fac. A trebuit să iau pe rând toate pasiunile mele și să le găsesc punctele pro și contra. 

    Revenind la scris, am început să scriu de când am învățat literele. În primul meu jurnal am însemnat când eram în clasa a II-a, iar de atunci am tot continuat (mă simt ca Stefan Salvatore). Știu că probabil mai greșesc sau pun virgule aiurea, dar niciodată nu m-am considerat un maestru în arta scrisului. 

    Când eram în gimnaziu am început să scriu Fanfic-uri cu trupele mele preferate - unele aveau succes pe forumuri - iar acum intenționez să continui lucrul la o carte pe care o am în minte de ceva vreme. 

    Blogul acesta  este mai mult un caiet de însemnări ale cărților pe care le citesc și pe care vreau să le păstrez undeva unde să le poată gasi oricine, astfel stârnind curiozitatea unora.

    Recenziile mele sunt scurte, la obiect, fără a plictisi (sper) sau a obliga cititorul sa treacă peste paragrafe pentru a ajunge la subiectul propus. Sunt mai mult prezentări și păreri ale lecturii, lipsite de extravaganța limbajului de clasa a XII-a, înainte de bac. Been there - done that.

    De asemenea, nu rata categoria off topic; este una dintre preferatele mele pentru că tratează multe subiecte interesante. 

    Probabil că în multe dăți nu voi fi activă cum s-a mai întâmplat, dar mereu voi fi aici. 

    Ca informații personale: 

- ploaia este unul dintre lucrurile pe care le ador
- întotdeauna am vrut să stau în UK
- toamna este anotimpul meu preferat
- ador ceaiul și cafeaua cu lapte (cât mai dulce)
- când eram mică îmi doream să devin psiholog pentru ai ajuta pe alții să-și rezolve problemele
- câteodată vorbesc prea mult și mă enervez că nu pot să tac, alteori vorbesc prea puțin și regret
- îmi place muzica fantastică, celtică etc.
- ...