Concurs!!!

noiembrie 28, 2016



      Că tot vine Moș Nicolae și pentru că n-am mai făcut un concurs de muuult timp, am decis să pun la bătaie un roman foarte cunoscut, o capodoperă literară.

" Scout Finch, martoră la întâmplările dramatice declanşate într-un mic orăşel sudist atunci când un barbat de culoare este acuzat că a violat o femeie albă. Tatăl naratoarei, Atticus, desemnat ca avocat al apărării, trebuie să ţină piept unor prejudecăţi până atunci latente şi, din acest moment, Scout şi fratele ei, Jem, sunt atrasi într-o succesiune rapidă de evenimente care le depăşesc înţelegerea. Pe timpul procesului, orăşelul decade treptat în grotesc şi violenţă, însă există oameni care nu se lasă contaminaţi de setea de linsaj generală, iar Atticus Finch rămâne reperul moral care îi oferă lui Scout, şi totodată cititorilor, un punct de vedere empatic şi echilibrat. "

     Cum momentan blogul este cam pustiu din cauza școlii, facultății etc voi astepta până ne strângem câțiva, dar inițial data în care voi anunța câștigătorul este 04 nov. 2016.

      Ca să poți intra în competiție trebuie să:
⤖ comentezi la minim 5 postări
⤖ să urmărești blogul, evident
⤖ să dai un share pe unde poți

Succes! ♥

You Might Also Like

5 comentarii

  1. mulţumesc frumos pentru invitaţie !
    nu voi participa - nu mă pricep la ceea ce ai propus în postarea ta pentru concurs ... dar voi veni periodic ca să citesc ceea ce vei publica de la cei/cele ce-ţi vor scrie pentru concurs !
    îţi doresc, cu drag, o seară cât mai plăcută !

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc pentru invitatie. te urmaresc deja. ti-am dat un share pe facebook (Rdanc Gl). In seara asta voi scrie cele 5 comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de invitatie , urmaresc blogul (Denisa Den) am dat share aici https://www.facebook.com/deniworld/posts/558146677715174?pnref=story .

    RăspundețiȘtergere
  4. Ioooi, mă înscriu și eu :3 Merci mult de invitație!
    Share: https://www.facebook.com/yukiblackblog/posts/1811120219103753

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru invitatie! Nu voi participa pentru ca am cartea, dar le doresc participantilor mult noroc. Cartea lui Harper Lee este superba!!!

    RăspundețiȘtergere