Spring Favorites!

mai 02, 2015

Nu, nu am reuşit să termin "Dispăruţi", iar de altă carte nici nu se pune problema. Nici "Moromeţii" nu am reuşit să-l termin şi se pare că sunt din ce în ce mai multe, aşa că m-am gândit să fac o postare care să meargă uşor, fără figuri de stil şi citate alese, care să nu fie despre cărţi.
Nu va fi o postare despre cosmetice şi lucruri de genul, ci despre ceva care să vă facă viaţa mai frumoasă.
Sper să vă fie de ajutor!




Soundpark este un site foarte tare de unde poţi descărca rapid şi FREE torrent-uri la diferite albume. Este uşor de folosit şi aveţi de unde alege. L-am descoperit acum o lună cred şi până acum nu m-a dezamăgit deloc. Nu trebuie să-ţi faci cont, nu trebuie decât să te bucuri de muzică.

 
4. INFUSE 

Infuse este un program care te ajută să vezi filme pe tabletă, subtitrate. Ele nu necesită internet când sunt accesate şi se văd, dacă nu HD, foarte bine. Este perfect când pleci undeva şi nu ai ce face în tren/maşină.



BuzzFeedVideo este un canal de YouTube care îţi face viaţa mai uşoară din mai multe puncte de vedere. Unele clipuri sunt mai ciudate, dar per total cred ca este cel mai tare canal de YouTube care se ocupa cu asa ceva. Dacă vrei să vezi Adults Take A 3rd Grade Math Test sau 4 Easy Nutella Hacks You Need To Make sau If Real Life Was Like The Movies, aici e locul perfect pentru toate. 


2. INSTAGRAM

Da, Instagram şi asta pentru că acum câteva zile/o săptămână, m-am decis să-mi fac şi eu unul. A fost o decizie grea ţinând cont că nu prea sunt eu cu pozele (să-mi fac mie), dar am zis "De ce nu?". Aşa că dacă ai Instagram follow me and I follow you back (doar să-mi spuneţi ce nume aveţi în comentariu ca să ştiu cine sunteţi)


1. 5 SECONDS OF SUMMER  (link in titlu)

Ştiu că am 18 ani şi ar trebui să ascult Beethoven, Frank Sinatra, Nirvana, dar momentan sunt înnebunită după aceşti 4 drăguţi, talentaţi şi drăguţi băieţi din Australia. Iar că tot vine vara, numele lor îmi dă o stare bună. Aşa că pe lânga miile de fane de 13-14 ani, mă adaug şi pe mine. Mă simt ca în clasa a 6-a, but who cares, they are ♥♥♥



You Might Also Like

2 comentarii

  1. Ce-mi plac postările de genul ăsta. :3
    Eu n-am mai citit o carte de vreo 3 luni, şi doar acum abia începe să revină cheful..
    De 5sos am tot auzit că ar fi buni, dar nu am auzit decât vreo câteva secunde o piesă a lor pe disney. Nu prea ascult trupe aşa cunoscute, pentru că de obicei nu îmi prea plac..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu credeam ca ii voi asculta but.. here I am :))
      Ma bucur ca ti-a placut postarea, vor urma si altele.

      Ștergere