Scrisoare de dragoste pentru ora de Filosofie

februarie 03, 2015


Acum ceva timp v-am spus că am de făcut o scrisoare de dragoste pentru ora de filosofie. De ce ne-a pus să facem asta, nu stiu, cert e că a fost o experientă frumoasă şi ceva cam unic în zilele noastre. 
Am promis că o voi posta, aşa că iată-mă!



Draga ...

Probabil te întrebi ce m-a apucat, ce s-a întâmplat cu mine sau cine m-a pus să fac asta. Ei bine, îmi este dor de tine. Dorul este cel care ne face să renunțăm la tot orgoliul, care ne sculptează cu dalta sa sufletele împietrite. El este cel din cauza căruia multe inimi au fost sfărâmate de-a lungul veacurilor şi cel care îţi demonstrează că ai luat o decizie proastă când ai lăsat-o să plece.

Dar eu nu voi cunoaște dorul aşa cum îl ştiu ceilalți pentru că vei fi lângă mine mereu. Probabil că zâmbești, gândești că sunt doar un copil, că viaţa noastră este la început; mereu ai fost cel cu picioarele pe pământ, iar eu cea visătoare. Se spune că primul pas trebuie să-l faci cu dreptul pentru a avea noroc, iar eu vreau să fac acest pas alături de tine.

Mereu mă întrebi ce este iubirea, iar într-o seară m-ai întrebat de ce te iubesc. Am tăcut. Gestul meu este de neiertat dar poate fi explicat cu ușurinţă. Îmi este greu să-ţi arunc vorbe goale. Ştiu că meriți mai mult de atât. Ştiu că te voi iubi neîncetat, dar nu voi găsi niciodată cuvintele să o spun; dar tu mă cunoști, mă cunoşti mai bine decât oricine şi îţi vei da seama. 
Îţi vei da seama de ce însemni pentru mine doar dacă mă vei privi în ochi, iar eu nu voi mai întoarce privirea, speriată de acest sentiment nou. Fiecare bătaie a inimii va fi pentru noi, fiecare zâmbet va fi pentru tine, iar sufletele noastre vor implora să împartă același trup pentru a fi mai aproape unul de celălalt. 
Ştii că pentru mine însemni totul.


Cu drag, M.   


You Might Also Like

6 comentarii

  1. Mad, aplaud inițiativa profesorului (el/ea) de filosofie și mă bucur tare mult că ați avut o astfel de ocazie. Cât despre scrisoarea ta, este foarte frumos realizată. Îmi place mult cum scrii, te-ai gândit să scrii mai mult și eventual să publici? Te pricepi :) Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      Ei bine, de multe ori mi-a trecut asta prin cap, dar eram doar un copil. Acum din pacate am alte preocupari dar in viitor as vrea sa scriu ceva, cel putin pentru mine si prietenii mei, nu neaparat sa public. Cine stie. Am de invatat si citit mult oricum.

      Mulumesc ca ai trecut pe aici. Te pup ! ♥

      Ștergere
  2. Pe noi ne-a pus doamna profesoara de romana sa facem o asemenea scrisoare in clasa a noua... ne-a luat tare de la inceput :))
    Te admir pentru scrisoarea asta, mai ales ca eu nu sunt de fel prea romantica *si in a noua am ajuns sa scriu ceva despre cartofi prajiti in scrisorica mea*. E foarte foarte frumoasa, eu una sper ca vei mai posta lucruri scrise de tine pe blog ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo! Nu-mi spune despre cartofi prajiti, as putea face o scrisoare mai romantica de o mie de ori pentru ei.
      Multumesc frumos ! ♥

      Ștergere
  3. Frumoasă inițiativa, și scrisoarea ta de asemenea. M-aș bucura să mai postezi ceva scris de tine pe blog. Există bloggerițe/bloggeri care, in ciuda faptului că fac recenzii, mai postează și lucruri scrise de ei. Sper s-o faci și tu. Bye. ^_^ ♥☺☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      Mai am cateva postări scrise la rubrica Random pe diferite subiecte, daca vrei sa te uiti pe acolo.
      Ma bucur ca ai trecut pe aici. <3

      Ștergere