Facultate, ceai, cărți și Octombrie

octombrie 07, 2016

      A trecut o săptămână plină de tot ce vrei, mai ales oboseală. A fost groaznic de greu să mă acomodez, din nou, cu ritmul asta alert pe care trebuie sa îl am în fiecare dimineață. Orele și proiectele le-am început din prima cu toate că reînscrierea în anul 2 (pe care am înțeles că doar facultatea noastră o face) a fost oribil de prost organizată. Am trecut și peste asta și am început azi să luam niște măsurători pentru o cafenea pe care trebuie să o reamenajăm. O să avem prea mult de lucru, dar îmi place - mă scoate din monotonie.

      Vremea a fost groaznică și cred că nu doar aici, ci în toată țara. Simt toamna pe deplin și nu știu dacă îmi place sau nu. Mă face să mă gândesc doar la chestii cozy, mere și arome de toamna, prăjituri și ceai.






      Iar că tot veni vorba de ceai, am intrat azi în Cărtureștiul din Centru Vechi pentru a-mi cumpăra un termos și am dat de punguțele cu ceai. Am spus să încerc și nu regret nimic! Este primul ceai care are aromă, iar conținutul este format din bucățele mici de fructe și ce mai are el pe acolo. Este genial! Parcă mănânci un măr copt cu scorțișoară și nucă.







      Am început să mă uit/să las PC-ul aprins la desene să meargă acolo, dar nu la televizor ci pe Facebook. Au ieșit foarte multe pagini care oferă Live desene animate vechi, care se găseau înainte pe FoxKids, Jetix etc. Sper să le găsiți și voi (s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie) și să vă simțiți din nou copii.

      Am încercat să termin de citit Portretul lui Dorian Gray. Nu pot.. pur și simplu nu pot și am hotărât să încep ultimul volum din Seria Lux care îmi place la nebunie.
      Am mai citit între timp o carte despre Mădălina Manole. Probabil majoritatea vă ajuceți aminte de ea. A fost foarte interesantă și sper ca într-o zi să vorbim puțin despre ea cu toate că este, sau a fost, ceva foarte controversat.


      Sper că aveți un început de an bun și succes în continuare! ♥

You Might Also Like

16 comentarii

  1. E greu pana te reacomodezi :) Trebuie sa fii super organizata ca sa nu ai impresia ca innebunesti. :) Eu acum am inceput liceul si mi se pare foarte solicitant, dar ma voi obisnui, asa cred.
    Succes! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos articol! Da, nici la mine vremea nu a fost foarte caldă, dar eu zic că e ok, să ne mulțumim cu ce avem.
    O, da, mama asculta foarte mult muzica Mădălinei Manole....

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceaiul acela arată aşa bine. Multă baftă la acomodare! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Anul trecut am cumparat si eu cateva ceaiuri din astea. Mi-a placut tare mult. Am luat si cadouri. La toti le-a placut :)

    Mie imi place toamna, hainele de toamna, culorile - totul! :))

    Succese maxime la facultate si in an usor! Pupicei de la noi xxx

    RăspundețiȘtergere
  5. multă baftă la cursuri ! lectură plăcută ! şi mie îmi place ceaiul ! şi toamna are farmecul ei ! cu drag, îţi doresc multă, multă sănătate !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce postare drăguță! Am şi eu ceai în punguliță, e cu aromă de trandafiri, scorțişoară şi mere. Miroase atât de bine!
    Sper să te acomodezi. Să fii liniştită, totul va fi bine!

    Lecturi plăcute şi succes în tot ce faci! ❤

    RăspundețiȘtergere
  7. IUBESC CEAIUL! De la un timp îmi fac ceai zilnic, abia aștept să trec pe la Cărturești să găsesc o aromă savuroasă!
    Drăguț articol, îmi place atmosfera asta chill! ^.^

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar trebuie sa incerc si eu ceaiul de la Carturesti daca e asa bun :)

    RăspundețiȘtergere