Best TV series 2016

martie 16, 2016


Nu consider că am îndeajuns de mult timp pentru a mă uita la seriale, dar şi când am.. le văd pe toate! 
Ce mi-a atras atentia de la începutul lui 2016 a fost: 

3. LEGENDS OF TOMORROW 

Se pare că atunci când supereroii nu sunt de ajuns, lumea are nevoie de LEGENDE! Având abilitatea de a vedea viitorul, Rip Hunter are sarcina de a alcătui o echipă care să îl ajute în salvarea nu numai a planetei ci şi a timpului după ce viziunea sa îi prezintă un viitor catastrofic în care totul va fi distrus. Echipa pe care o va avea va fi compusă atât din eroi cât si din villaini. Proiectul este un spin-off Arrow/The Flash şi are la bază benzile desenate DC Comics.


Un serial destul de bun, dar uneori prea SF pentru mine. Acţiunea nu lipseste din nici un episod, urmată de umor şi multe răsturnări de situaţie. 


2. SHADOWHUNTERS   

Serialul este bazat pe seria The Mortal Instruments şi prezintă povestea eroinei care descoperă că are legături cu o întunecată lume a unor fiinţe supranaturale.

Cu toate că este adaptarea unei serii pe care o iubesc, serialul încă nu a reuşit să mă convingă să îl îndrăgesc. Personajele nu mă încăntă prea tare, elementele futuriste nu cred că îşi au locul în peisaj, iar povestea este puţin schimbată. Aş prefera o acţiune mai "reală", nu ştiu ce, dar ceva lipseşte (poate Jamie Campbell). S-a anunţat şi sezonul 2.





1. LUCIFER 


Satana, supărat pe viața lui plictisitoare din iad, vine și locuiește în Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.


Este un serial bun, amuzant, plin de acţiune şi umor, iar personajul principal este.... ah-ah-ah. Vă las pe voi să vedeţi.





În continuare urmăresc şi serialele THE ORIGINALS, THE VAMPIRE DIARIES, ONCE UPON A TIME, TEEN WOLF şi TUT. Ce mi-a mai atras atenţia este DOMINION din care am vazut  doar un episod. 

Voi ce seriale mai urmăriţi? 


You Might Also Like

2 comentarii

  1. Legends of Tomorrow urmaresc si eu, inca nu am avut ocazia sa ajung pana la zi cu el insa imi place ca are legatura cu Arrow si The Flash la care ma uit de ceva vreme. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Haha, m-am uitat și eu la un episod din Lucifer și mi-a plăcut destul de mult, chiar m-a amuzat pe alocuri. :D

    RăspundețiȘtergere