Primele 100 de cuvinte #1 - Când dragostea aşteaptă

august 22, 2014



Acest challenge este creat de rosia_lady şi preluat de la anddeea.
De fiecare dată când încep o carte, voi posta primele 100 de cuvinte din ea. Este o provocare frumoasă şi de asemenea, ca şi mine, puteţi să o preluaţi şi voi. 

PSPoate nu sunt în cap 100 de cuvinte, dar mă străduiesc. 




Am început să citesc Când dragostea aşteaptă de JOHANNA LINDSEY. Nu am citit niciodată o carte de dragoste, dar am zis de ce nu, iar din câte am înţeles nu este atât de siropoasă pe cât pare. Începutul e promiţător, iar când o voi termina, voi veni cu o recenzie. 

" Anglia, 1176.

Sir Guibert Fitzalan se sprijini de trunchiul gros al copacului, urmărindu-le pe cele două servitoare care strângeau resturile prânzului în aer liber. Guibert era un bărbat destul de timid, iar femeile, până şi slujnicele stăpânei sale, reuşeau să-l sperie cumva. Wilda, cea mai tânără dintre cele două, se uită chiar atunci la el. Cutezanţa ei îl făcu să-şi ferească numaidecât privirea, îmbujorându-se de ruşine.
Primăvara era în floare, iar Wilda nu era singura femeie care-i arunca priviri apreciative. Nici Guibert nu era singurul care se bucura de atenţiile ei. Cu nasul ei mic şi obrajorii rozalii, Wilda era, fără îndoială, o femeie atrăgătoare. Avea părul de culoarea castanelor şi fusese binecuvântată cu un trup generos.
Chiar şi aşa, Guibert era un burlac convins. Unde mai pui că Wilda era prea tânară pentru un bărbat de patruzeci şi cinci de ani. Era mai tânără si decât Lady Leonie, pe care o slujeau amândoi, iar ea abia împlinise nouăsprezece. "
rezece.

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Ma bucur ca ai preluat challenge'ul :) Spor la citit si abia astept sa vad cum ti se pare cartea la final. Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună,
    Vino si ia Gratuit Imagini Mișcătoare Gif foarte frumoase pentru blog (ape curgatoare, flori, animale, peisaje, oameni, etc.) și pentru Telefonul Mobil.
    Colțișor de Rai
    3D Animated Gifs

    Valy

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci!
      Am tras un ochean pe acolo. Sunt chestii interesante si frumoase.
      Felicitari!

      Ștergere
  3. Pare interesant Challenge'ul . :)) Mai ca m-as baga si eu :)) App...te invit la concurs, daca te intereseaza :3 http://dindragostepentrucarti.blogspot.ro/2014/08/concurs1-alchimistul-de-paulo-coelho.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mai astepti ?! Haide cu postarea!
      Acum ma bag in concurs! ( imi plac concursurile :)) )

      Ștergere
  4. Ma bucur ca ai preluat si tu challengeul. E imbucurator sa vezi ca alti mai posteaza o provocare lansata de mine cand eu am si uitat de ea :). Frumos blog....spor la postari cat mai multe si la o lectura cat mai interesanta. Ce imi place sa vad ca tot mai multe persoane aleg sa isi faca bloguri de carti:).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, nici eu nu credeam ca sunt atat de multe persoane minunate care scriu despre carti. Inainte sa-mi fac blogul ma intrebam daca o sa fiu singura "nebuna" care incepe sa "abereze" despre carti. Dar nu este asa si asta ma bucura si pe mine.
      Multumesc mult pentru tot !

      Ștergere