Înainte de culcare #1

august 11, 2014


Înainte de culcare este un challenge, ce presupune împărtăşirea opiniilor cu privire la cărţile pe care le citeşti înainte de culcare, mai exact, cartea pe care o ai ascunsă sub pernă.
Provocarea este dată de BuburuzaBia şi mi s-a părut foarte interesantă. Dacă încă nu participi, ar trebui sa o faci, gurl 

De ce particip la aceste challenge-uri? Poate majoritatea se intreabă. Particip pentru a citi din ce în ce mai mult şi pentru a cunoaşte persoane minunate ca şi tine, cel care citeşte! 

Revenind la Înainte de culcare. Iniţial am vrut să citesc Academia Vampirilor, pentru a face două lucruri deodată -să particip la Înainte de culcare cu ea şi să o termin pentru August Read-a-Thon - dar pur şi simplu nu am putut sa ma abţin. 
Am împrumutat-o de la prietena mea cea mai bună şi se numeşte Diana cu vanilie. Am citit două pagini momentan deoarece vreau să o păstrez pentru mâine seară, când voi pleca spre Iaşi, dar m-am interesat dinainte despre ce este vorba. 
Cartea îmi dă fiori pe şira spinării doar din cauza faptului că este "construită" din postările blogului Diana cu vanilie, blog găzduit odată de Diana Sorescu, tânăra jurnalistă ce a murit anul trecut, se pare, din cauza unei pneumonii atipice. Practic, e blogul ei pus într-o carte !
Descrierea pe care aceasta o face la început despre blogul ei si lumea blogging-ului este simplă, minunată, plină de entuziasm..


"Mi-am făcut blog pentru că aşa am avut chef. E un fel de jurnal pe coli virtuale unde realitatea se mixează cu ficţiunea, un soi de exhibiţionism literar şi asta pentru că vreau să fiu aproape de tine, mult mai aproape decat mi-aş permite altfel..."

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Si eu as vrea aceasta carte. Chiar ma intrebam care e blogul ei.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-am trecut pe lista cu cartea. Multumesc pentru participare.
    "Diana cu vanilie".. nu stiam nimic de acest blog/carte... voi arunca o privire peste blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce drăguț! Nu știam prea multe despre Diana cu vanilie, mersi de informații :*

    RăspundețiȘtergere